המצרכים הדרושים: 1 כוס כוסמת שטופה, 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל פלפל שחור, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית כורכום, 1 וחצי כוסות מים, 1 פלפל אדום, 1 פלפל ירוק חתוכים לרצועות דקות, 1 בצל קצוץ, 3 שיני שום קצוצות, 2 גבעולי פטרוזיליה עם העלים חתוכים דק, 1 גזר מגורד דק, 1 כוס גרגירי תירס, 3 כפות שמן לירקות אופן ההכנה: להניח בסיר את הכוסמת, המים, מלח ושמן, לערבב ולהביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל 20 דקות או עד שהכוסמת מוכנה, , במחבת לטגן במעט שמן את הבצל ואת שאר הירקות, לרכך מעט, להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם, לערבב מדי פעם עד שהירקות מתרככים, כשהכוסמת מוכנה לערבב אותה עם הירקות ולהגיש חם.