אחת מן העוגיות הקלות ביותר להכנה היא עוגיית הבראוניז הטעימה והאהובה כל בני המשפחה. קבלו מתכון לעוגית בראוניז שוקולד ואגוזים שכל אחד יכול להכין בבית בקלות ובשיתוף הילדים. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
מצרכים
250 גרם קמח (מחיטה מלאה או קמח רגיל)
250 גרם מרגרינה (או חמאה)
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם סוכר חום
25 גרם אבקת קקאו
200 מ"ל חלב אגוזי לוז
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת וניל
50 גרם אגוזי לוז מרוסקים
אופן ההכנה:
שמים את חלב האגוזים, המרגרינה (או החמאה) והשוקולד בסיר. ממיסים אותם על האש ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את שאר המרכיבים בקערה (למעט אגוזי הלוז). שופכים את השוקולד המומס (עם מרגרינה וחלב) לקערה עם שאר המרכיבים, מערבבים שהתערובת מקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים פעם נוספת.
שמים על תבנית שטוחה נייר אפייה, משמנים מעט. מעבירים את התערובת ומשטחים אותה באופן שווה.
אופים במשך 40 דקות בתנור (ב- 175 מעלות). (הכניסו קיסם כדי להיות בטוחים שהבראוניז מוכנים). מוציאים מהתנור ומקררים את הבראוניז למספר שעות, לאחר מכן חותכים לריבועים שווים. אפשר לשמור בקופסא אטומה למספר ימים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]