דף הבית / כללי / חטיף שוקולד וקפה על בסיס עוגיות

חטיף שוקולד וקפה על בסיס עוגיות

פינוק חגיגי, שוקולדי וכשר לחג האביב – חטיף שוקולד וקפה על בסיס עוגיית שוקולד צ'יפס. שילוב של מרקמים, טעמים וצבעים בקינוח קל (אפשר לצרף את הילדים להכנה) להכנה שיקצור מחמאות מהאורחים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


טיפים:

אפשר להכין את החטיפים כמה שעות מראש לפני ההגשה במקרר.

אם לא אוהבים קפה אפשר להמיר בעוד קקאו ולקבל קרם קקאו בטעם שוקולדי.

 

מצרכים לבסיס:

1 חבילה עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח (12 יחידות)

לקרם קפה:

כוס שמנת להקצפה, קרה מאוד

5 כפות אבקת סוכר

כף קפה נמס

כף אבקת קקאו

כף אינסטנט פודינג וניל

למרנג:

חלבון מביצה אחת

שליש כוס סוכר

חצי כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

קרם קפה:

בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר, קפה נמס, קקאו ופודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ. מסדרים את העוגיות על צלחת הגשה ומזלפים תלולית קטנה של קרם על גבי כל עוגיה.

מרנג:

מחממים מים בתוך סיר בינוני לרתיחה. בקערה חסינת אש שמים חלבון וסוכר ומערבבים במטרפה.

מניחים את הקערה על גבי הסיר עם המים הרותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב על בן מארי בלהבה בינונית עד שכל הסוכר נמס. מקציפים את התערובת עד שמתקבל מרנג יציב מאוד. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים וניל. מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלולית מרנג על כל עוגיה עם קרם. בעזרת ברנר שורפים את המרנג ומגישים.

חטיף שוקולד וקפה
צילום באדיבות: שטראוס ונטלי לוין

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרי עם חבר על ארבע. צילום פרטי

ראשל"צ: "אנחנו לא מוסרים כלב לכל אחד"