דף הבית / אוכל / שניצלונים בציפוי בצק בירה

שניצלונים בציפוי בצק בירה

מצרכים לבצק בירה:
1/2 ליטר בירה
250 גרם קמח
1/2 כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2 כפיות שומשום (בזמן הוצאת המנה)
מצרכים להכנת העוף:
1 ק"ג חזה עוף חתוך
חופן שומשום שחור ולבן
מצרכים למרינדה:
100 מ"ל שמן סויה
מעט מלח
מעט פלפל
1/2 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי המרינדה, משרים את נתחי העוף למשך שעתיים.
אופן הכנת בצק בירה:
בתוך קערה שמים את הבירה, תוך כדי ערבוב, שופכים את הקמח, מערבבים היטב עד לכדי תערובת די סמיכה. מוסיפים את השום, המלח והפלפל.
מרתיחים שמן בסיר.
על נתחי העוף יוצקים את בצק הבירה, מערבבים יחד עם השומשום, מכניסים בזהירות לתוך השמן, מטגנים עד לצבע זהוב ומגישים.

צילום: יח"צ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות