דף הבית / אוכל / כיסוני בשר

כיסוני בשר

המצרכים הדרושים:
1/2 חבילה בצק עלים מופשרת, 1/4 כוס קמח לפזר על השולחן, למילוי: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון, 1 בצל גדול קצוץ, 1 צרור פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית בהרט, אפשר להוסיף עוד לפי הטעם, ביצה טרופה למריחה
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר, להמשיך לטגן 10 דקות או עד שהבשר מוכן, להוסיף את הפטרוזיליה, לתבל לפי הטעם ולקרר, לקרוץ עיגולים מהבצק בעזרת כוס, על כול עיגול להניח כף מהבשר, לסגור לכדור חלק, בעזרת סכין לסמן איקס, למרוח ביצה ולאפות בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו