דף הבית / אוכל / כבדי עוף עם צלי ירקות

כבדי עוף עם צלי ירקות

המצרכים הדרושים:
1/2 קילו כבד עוף צלוי מטעמי כשרות, 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות,1 גזר גדול מגורד גס, 3 גבעולי כרפס חתוכים דק, 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות, 1/4 כוס שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כוס ו-1/4 יין אדום
אופן ההכנה:
לצלות את הכבד מטעמי כשרות, לטגן בשמן את הבצל, להוסיף גזר, לטגן ולהוסיף גזר, כרפס ופלפל, לטגן עד ריכוך, לתבל לפי הטעם, להוסיף את הכבד הצלוי, לערבב בעדינות ולהשאיר על להבה נמוכה כמה דקות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מתכון עוגיות טחינה ושקדים

עוגיות טחינה עם שקדים