בהמשך לשריפה שהתרחשה הבוקר (5.12.21) במסעדת גורילה ברחוב בן גוריון בבת ים. לאחר חקירה של חוקר דליקות רב רשף ליאור טהרני עולה כי השריפה פרצה כתוצאה מציפסר תקול במטבח המסעדה.
ממחלקת הסברה נמסר: יש להקפיד על בדיקה של כלל מערכות הגילוי, וכיבוי אוטומטי, בנוסף גם את ציוד כיבוי אש הנמצאים במקום. יש לבצע ניקוי מנדפים וארובות בהתאם לתקן 1001/6. כמו כן, הסיבות השכיחות לדליקות במטבחים הן מהצטברות שומנים מצליית הבשר ובטיגון בשמן עמוק.
צילום: דוברות כבאות והצלה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]