n
דף הבית / חדשות בת-ים / בת ים: הצ'יפסר גרם לשריפה במסעדה

בת ים: הצ'יפסר גרם לשריפה במסעדה

התבררה הסיבה לפריצת השריפה במסעדת "גורילה" בטיילת: צ'יפסר תקול שגרם לקצר ולנזק כבד במקום

הציפסר צילום דוברות כבאות והצלה
הצ'יפסר שגרם לשריפה- צילום: דוברות כבאות והצלה

בהמשך לשריפה שהתרחשה הבוקר (5.12.21) במסעדת גורילה ברחוב בן גוריון בבת ים. לאחר חקירה של חוקר דליקות רב רשף ליאור טהרני עולה כי השריפה פרצה כתוצאה מציפסר תקול במטבח המסעדה.

שריפה צילום דוברות כבאות והצלה

ממחלקת הסברה נמסר: יש להקפיד על בדיקה של כלל מערכות הגילוי, וכיבוי אוטומטי, בנוסף גם את ציוד כיבוי אש הנמצאים במקום. יש לבצע ניקוי מנדפים וארובות בהתאם לתקן 1001/6. כמו כן, הסיבות השכיחות לדליקות במטבחים הן מהצטברות שומנים מצליית הבשר ובטיגון בשמן עמוק.

  שריפה מטבח מסעדה צילום דוברות כבאות והצלה

צילום: דוברות כבאות והצלה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

11 (4)

מאות השתתפו בהפנינג פסח במקווה ישראל

תפריט נגישות