במקום לגלגל לכדורים – מכינים טראפלס שוקולד בתבנית קרח. 2 מצרכים בלבד, תבנית קרח מסיליקון ויש לכם טראפלס שוקולד נימוחים. הם כל כך קלים להכנה שאפשר להכין אותם עם הילדים בחופשת הפסח, ויש גם גרסה פרווה טבעונית.
טיפים:
שומרים את הטראפלס בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
אפשר לצפות את הטראפלס גם באגוזים טחונים או סוכריות לקישוט.
תבנית קרח מסיליקון (16-24 שקעים)
מצרכים: לטראפלס:
150 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (במקום שמנת משתמשים בכמות זהה של קרם קוקוס (לפחות 17% שומן) או שמנת צמחית.)
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
יוצקים את התערובת לתבנית קרח מסיליקון ומיישרים את החלק העליון של כל שקע.
מקפיאים במשך כ-30 דקות עד שהטראפלס קפואים לחלוטין.
מחלצים את הטראפלס מהתבנית ומצפים באבקת קקאו.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]