קיץ של תרבות לגיל השלישי ברחובות: מופעים, מוזיקה וערבי שירה במחיר מסובסד
עמותת על"ה, בשיתוף עיריית רחובות ומשרד הרווחה והביטחון החברתי, משיקה תוכנית קיץ עשירה לאזרחים הוותיקים עם מופע וארוחת ערב קלה בכל יום ראשון – בעלות של 30 שקלים בלבד.
- מערכת האתר
- כ"א תמוז התשפ"ו
תושבות ותושבי רחובות הוותיקים ייהנו הקיץ מסדרת אירועי תרבות ופנאי מגוונת, במסגרת תוכנית מיוחדת שמובילות עמותת על"ה, האגף לשירותים חברתיים – המחלקה לאזרחים ותיקים בעיריית רחובות ומשרד הרווחה והביטחון החברתי.
התוכנית, שתתקיים בבית על"ה ברחוב השופטים 5, נועדה להעשיר את חיי התרבות והפנאי של בני הגיל השלישי גם בחודשי הקיץ, לעודד מפגשים חברתיים ולהעניק חוויה איכותית ונגישה לכל משתתף. כל אחד מהאירועים יכלול מופע וארוחת ערב קלה, ויתקיים בימי ראשון בשעה 18:00, בעלות מסובסדת של 30 שקלים בלבד.
במסגרת התוכנית יתקיימו מגוון מופעים מוזיקליים ותרבותיים:
12 ביולי – חגיגה יוונית עם טובי עזומי.
19 ביולי – ערב מחווה לשיריה של נעמי שמר עם אלעד גולדמן.
26 ביולי – המופע "אל תוך הנשמה", המשלב שירה ותיפוף עם הדר מעוז.
2 באוגוסט – מופע משירי ארץ ישראל היפה בביצוע הרכב "תלתן".
9 באוגוסט – "מסביב לעולם", מופע סיפורים ושירים מרחבי העולם עם אבי ונטורה.
אסף וישקין, מנכ"ל עמותת על"ה, אמר כי התוכנית נולדה מתוך ההבנה שאוכלוסיית הגיל השלישי היא חלק משמעותי מהקהילה, הזקוק למסגרות איכותיות של תרבות, חברה ופנאי. לדבריו, שיתוף הפעולה עם עיריית רחובות מאפשר להציע מגוון פעילויות במחיר נגיש, ולהעניק לתושבים הוותיקים הזדמנות ליהנות ממפגשים חברתיים וממופעים איכותיים לאורך הקיץ.
מכירת הכרטיסים כבר החלה, כאשר מספר המקומות מוגבל. רכישת הכרטיסים מתבצעת במזומן בלבד במשרדי בית על"ה, קומה 1, בימים ראשון עד חמישי בין השעות 09:00–13:00.
תגובות