X

ספורטאי "סמוראי דו" מראשון לציון ישתתף באירוע היאבקות סטייל ה-WWE

ארוע יוצא דופן בספורט ענפי הקרב בישראל יתרחש בשבוע הקרוב בהשתתפות ספורטאי סמוראי דו ראשון לציון, מתן ארהבור, שנבחר להשתתף בארוע האבקות סטייל WWE שיתקיים בתל אביב

ספורטאי "סמוראי דו" מראשון לציון ישתתף באירוע היאבקות סטייל ה-WWE
צילום: סמוראי דו ראשל"צ

אהרבור, כיום מאמן בעוצמה ראשלצ ומנהל סניפי רשת סמוראי דו בנס ציונה, נצר סירני ושכון המזרח ראשל"צ, היה לוחם מעוטר מדליות בג'ודו וסמבו בטרם החליט ללכת בגיל 29 על האתגר הבא בתחום ההאבקות המסחרית.

אהרבור: "לאחר שפרשתי מג'ודו חיפשתי ריגוש חדש. אני צופה פנאט של ה-WWE כבר 20 שנה ולאחר שזה הגיע לארץ באמצעות ארגון IPWA נכנסתי למסגרת והבאתי את היכולות שלי מהספורט. זה לא פחות קשוח מג'ודו, ובנוסף זו הצגה בידורית שצריכה לשכנע".

סמוראי דו ראשלצילום: סמוראי דו ראשל

אהרבור מגיע עם רקורד מרשים לענף החדש: 6 פעמים אלוף ישראל בג׳ודו ואותו מספר פעמים בסמבו, ענף בו דורג בטופ 10 העולמי בשנת 2018 לאחר שזכה במדליות בינלאומיות והיה לשני בהיסטוריה שזוכה למעמד ספורטאי מצטיין בצהל בסמבו. 

סמוראי דו ראשלצילום: סמוראי דו ראשל

"הישראלים אוהבים אקשן ועכשו יש להם ליד הבית את מה שהם ראו עד היום רק על המסך מאמריקה. נכנסתי לזה בכל הכח כי הבנתי שאם לא עכשו אז אף פעם".

אהרבור, בעל סיפור חיים ייחודי, עשוי להיות הכוכב הבא של ההאבקות הישראלית. הוא בן לאב ניגרי ואם ישראלית ממוצא פולני - טוניסאי, והוא כיום אושיית טיקטוק בעלת מאות אלפי צפיות. מגיל 4 הוא בג'ודו ומגיל 14 אצל המאמן הראשי בסמוראי דו, פבל מוסין, בבית הספר חביב ראשל"צ. השנה הוא חזה בהפקה ראשונית של ההאבקות הבידורית בישראל ונדלק.

מתן מתאר את תחושתו שם: "קיבלתי הארה. אני מרגיש כמו ילד בעל חגורה לבנה בג'ודו שמתחיל הכל מחדש".

הקרב של מתן יתקיים ביום רביעי -10.9 בבית ציוני אמריקה, תל אביב (19.00). ילדים מתחת גיל 10 חינם

סמוראי דו ראשלצילום: סמוראי דו ראשל

מתן ארהבור סמוראי דו ראשון לציון