X

יוסי אברהמי תקים כ- 500 יח"ד בפרויקט התחדשות עירונית באילת

החברה זכתה במכרז דיירים במסגרתו תפנה 104 דירות ישנות במתחם צופית עלית בעיר. היקף ההשקעה בפרויקט מוערך בכ- 800 מיליון שקל

יוסי אברהמי תקים כ- 500 יח"ד בפרויקט התחדשות עירונית באילת
צילום: כ

חברת יוסי אברהמי נבחרה במכרז דיירים לבנות פרויקט פינוי בינוי בשכונת צופית עלית, בבמרכז אילת. במסגרת הפרויקט תקים כ- 500 דירות חדשות במקומן של 104 דירות ישנות שיהרסו ברחובות דרך יותם 31-33, אילות 98 והאנפה 2, בסמוך לבתי המלון בעיר. היקף ההשקעה הצפוי בפרויקט מוערך בכ- 800 מיליון שקל ו וצפי ההכנסות ממכירת הדירות מוערך בכמיליארד שקל. את הדיירים במכרז ליווה עו"ד דן אלפרט.

במסגרת הפרויקט, יהרסו 5 בנייינים ישנים בני 3-4 קומות. הפרויקט החדש שיתוכנן ויבנה בסטנדרט יוקרתי כמקובל בפרויקטים אותה מקימה החברה, יכלול בניה מרקמית של מספר בנייני בוטיק ומגדל וכן מסחר מלווה רחוב. בעלי הדירות הקיימים יקבלו דירות חדשות עם תוספת בניה של כ- 25 מ"ר (כולל מרפסת) וכן מחסן וחניה בחניון תת קרקעי.. בכוונת החברה לפעול כעת לקידום התב"ע. 

שלמה עסיס, סמנכ"ל פיתוח עסקי והתחדשות עירונית בחברת יוסי אברהמי"אנחנו נרגשים על הזכייה במכרז ושמחים שהדיירים נתנו בחברה אמון מלא ומודים להם על כך. נבחרנו בין היתר בשל המוניטין הטוב של החברה ובשל הפעילות הענפה שלנו בעיר אילת. כמו כן, היכולת שלנו לשמש גם היזם וגם הקבלן המבצע של הפרויקט, מאפשר לנו שליטה מלאה בתהליך דבר שהיווה יתרון על פני יזמים אחרים. חברת יוסי אברהמי מקדמת בשלבים שונים של תכנון  כ7 פרויקטים יזמיים ברחבי העיר" וכמו כן, יוזמת קידום של פרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית במקומות אסטרטגיים בעיר.