X

שוטרי ראשון לציון תפסו פלסטיני שגנב רכב

שוטרי מחוז מרכז תפסו במהלך הלילה, בתום פעילות מבצעית נחושה, שני חשודים בגניבת כלי רכב מאזור גוש דן והשפלה.

שוטרי ראשון לציון תפסו פלסטיני שגנב רכב
צילום: ארכיון- דוברות משטרת ישראל
whatsapp

במהלך הלילה התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות גניבה של רכב מרחוב ויצמן ברחובות ובהתאם שוטרי התחנות רחובות, רמלה ולוד פרסו חסימת כבישים בנתיבי המילוט האפשריים. 

בתוך כך, השוטרים פרסו מחסום בצומת גינתון ואיתרו  את הרכב הגנוב תוך מעצר החשוד- שוהה בלתי חוקי כבן 22. 

בהמשך הערב, שוטרי תחנת ראשון לציון הבחינו ברכב שעורר את חשדם בעת שניסה להתחמק מהם, תוך סיכון חיי אדם כאשר חצה צמתים באור אדום.

כאמור, שוטרי תחנות ראשון לציון ורחובות יחד עם פקחים של נס ציונה נערכו לחסימת הכבישים בנתיב בריחתו עד שהרכב נעצר ובהמשך בתום מרדף רגלי גם החשוד-  שוהה בלתי חוקי כבן 18.

שב"ח גנב רכב ראשון לציון רחובות

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד