אז מי אמר שצמחונים וטבעונים לא יכולים ליהנות מ"על האש"? קבלו מתכון לשיפודי טופו וירקות. מתכון פשוט וקל לשיפודי טופו עסיסיים שכולם יהנו לאכול! באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מצרכים: 1 חבילה (250 גרם) טופו שיפודי עץ מושרים במים 2 כפיות שמן שומשום 1 כוס רוטב סויה 1 כפית סילאן או דבש 1 שן שום כתושה 1 פלפל אדום 1 בצל גדול 1 קישוא 1 זוקיני 1/2 חציל 10 פטריות קטנות אופן הכנה: מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות). מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים. צולים בתנור.