
אגדשי טופו קראנצ'ים כמו במסעדה. כל כך קל להכנה שאתם תופתעו. באדיבות טבעול מצרכים: 1 חבילה טופו קראנצ'ים 1 כוס מים 3 כפות סויה (עדיפות ליפני) 3-4 כפות מירין 3 כפות סאקה/יין לבן 1-2 פטריות שיטאקי מיובשות 1 אצת קומבו 1 צנונית מגורדת דק וללא הנוזלים 2 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות (רק החלק הירוק) 1 חבילת פטריות שימג'י (לאחר שחותכים את הבסיס שלהן) מוקפצות קלות במעט שמן שומשום/ קנולה/ חמניות 1 סלסלת פטריות פורטובלו/ שמפיניון 1 אצת נורי – חתוכה ל"שערות" דקות אופן ההכנה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. אופים את הטופו לפי ההוראות שעל גבי האריזה. בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב/מרק - מים, סויה, מירין, פטריות ואצת קומבו. לאחר הרתיחה, פורסים את פטריות השיטאקי לפרוסות דקות. מוציאים את אצת הקומבו ומוזגים לקערות מרק (הכמות צריכה להיות ביחס שבין מרק, לרוטב עבור קוביות הטופו). מוסיפים מעל 5-6 מקוביות הטופו, בצל ירוק, פטריות שיטאקי, פטריות שימג'י , פורטובלו/ שמפיניון, צנונית מגורדת ושערות אצות הנורי.