כבר ראינו כמה סופגניות מושחתות בחיים שלנו, אבל זו, זו לוקחת את כולן. הכירו את הסופגנילידה, סופגנייה ממולאת בגלידה הדבר הלוהט של חנוכה באדיבות אפרת ליכטנשטט מתוך ספר המתכונים של "גולדה" לחנוכה מצרכים לבצק: חצי קילו קמח לבן שליש כוס סוכר 1 כף שמרים יבשים 1 ביצה 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות 180 מ״ל חלב בטמפרטורת החדר חצי כפית מלח לטיגון: 2-3 ליטר שמן (אפשר גם לאפות אם רוצים) למילוי: גלידה ספיישל חנוכה ריבת תות גולדה! אופן ההכנה: שמים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר ומערבבים היטב. מפעילים את המיקסר עם וו לישה ומוסיפים את החמאה והחלב. מוסיפים את המלח ולשים במיקסר כ 10- דקות לבצק גמיש וחלק. אחרי 10 דקות מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים לצורת כדור. מעבירים את הכדור לקערה משומנת, מכסים בשקית ניילון ומתפיחים כשעה במקום חמים. מחלקים את הבצק לכדורים שווים במשקל 60-50 גרם, מכדררים לכדורים יפים, ומניחים כל כדור על חתיכה של נייר אפייה. מכסים ומתפיחים 30-60 דקות עד שהכדורים מכפילים את נפחם. מחממים שמן לטמפ׳ של 165 מעלות. מטגנים את הסופגניות עד שהן שחומות משני הצדדים. (שמים את הסופגניות בשמן עם הנייר ואז מוציאים אותו). מוציאים את הסופגניות לצלחת מרופדת בנייר אפייה. מצננים לפני שממלאים בגלידה. ממלאים בגלידת ״ספיישל חנוכה״ ומגישים!