X

רצועות שניצל תירס בטורטייה

  • כ"ד תשרי התשפ"ב
צילום: טבעול
מתכון לרול של טורטייה במילוי טעים של רצועות שניצל תירס צלוי וסלט אבוקדו. מפתה משביע וממש לא משמין באדיבות סבינה ולדמן ל"טבעול"   מצרכים: 4 יחידות שניצל תירס 2 כפות שמן זית 1/2 כוס מיץ לימון או ליים 1/2 בצל סגול, פרוס דק 4 עגבניות שרי פרוסות 1/2 פלפל ירוק חריף פרוס דק 1 פלפל טינקרבל כתום פרוס דק 1/2 כוס עלי כוסברה שלמים 4 טורטיות 1 אבוקדו גדול ובשל 2 כפות שמן זית 1/2 כוס מיץ לימון   אופן ההכנה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור  כ- 12 דקות עד להזהבה. מצננים וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ. קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה נפרדת מערבבים יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ - 5 דקות. מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד.  
עמוד הבית ראשי אוכל שניצל טורטיה

art