יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, מצויינת למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות. באדיבות חברת "משומשו" מצרכים: 1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם) 1/2 כוס מים צרור עלי זעתר 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש. בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.