X

סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה

  • ז' כסלו התשפ"א
צילום: דן פרץ
לרגל השקת ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים,  חושפת הרבלייף מתכון מיוחד לחנוכה  מתוך הספר. באדיבות "הרבלייף"   מצרכים (30 יחידות): 200 גרם גבינת ריקוטה 2 ביצים 2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף 1 כפית אבקת אפיה קורט מלח ½  כפית קינמון שמן זרעי ענבים, לטיגון אבקת סוכר, להגשה   אופן הכנה: מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.
עמוד הבית ראשי אוכל סופגניות

art