X

קציצות עוף עם אבוקדו

  • ז' תמוז התש"פ
צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
קציצות עוף עם רכיב מפתיע, אבוקדו! מתכון קל המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית או לאירוח באדיבות "אבוקדו גרנות"   מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות): 1/2 קילו חזה עוף טחון 1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" 1/4 כוס קמח 1 בצל קצוץ דק 1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה 1 כף לימון פרסי 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור   אופן ההכנה: מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל. מגלגלים לקציצות. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
אוכל קציצות

art