X

פסטייה עם פירות יבשים

  • י"ג שבט התשע"ח
פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך. מצרכים: 150 גרם בצל קצוץ 200 גרם פטריות קצוצות 300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 200 גרם גבינת פטה מגורדת 30 גרם חמוציות 30 גרם צימוקים 30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים 30 גרם אגוזי מלך קצוצים (אפשר לשנות את הכמויות של הפירות היבשים- להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים ) 1 כפית קינמון שליש כוס סילאן מצרכים להכנת הסיגר: 1 חבילת עלי סיגר חצי כוס קמח כוס מים אופן ההכנה: ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. טועמים =ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן) מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק" אופן הגלגול: שמים 40 גרם בחלק הקרוב לרוחב כל העלה, במרחק 2 ס"מ מהקצה. מגלגלים בצורה דחוסה ומדביקים עם דבק הקמח/מים. לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש. מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה. אפשר לזלף מעל מעט סילאן לפי הטעם. צילום: אסף לוי
אוכל מתכונים

art