גם בחורף, חייבים לאכול סלט רענן ועשיר. אז מה יותר מתאים מסלט קטניות איטלקיות, עם גרגירי חומוס, ירקות צלויים, עלים ירוקים, צנוברים ושבבי בצל. אפשר להגיש אותו קר או חם מצרכים: 3 כוסות של עגבניות שרי חצוית בשני צבעים 1 גמבה ירוקה חתוכה לקוביות בינוניות 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות בינוניות 3 כפות שמן זית + 3 כפות שמן זית לרוטב 1 כף צ'ילי חריף מאסטר שף מיץ מחצי לימון כפית שום גבישי תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כמון 2 קופסאות גרגירי חומוס מאסטר שף כוס פטרוזיליה קצוצה 2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים 100 גרם צנוברים קלויים 4 כפות שבבי בצל אופן ההכנה: בקערה מערבבים חצאי עגבניות שרי עם גמבות בצבעים 3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות. מערבבים בקערה 3 כפות שמן זית, כפית שום גבישי, כף צ'ילי חריף, כפית כמון, חצי כפית מלח, מיץ מחצי לימון ושבבי בצל. מוסיפים 2 קופסאות של גרגירי חומוס ללא הנוזלים. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, סלרי וצנוברים. מוסיפים את העגבניות והפלפלים צלויים ומערבבים. מגישים חם קר.
צילום: יח"צ "מאסטר שף"
