X

תפוח בדבש

  • כ' אלול התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1 ק/ג תפוחים קלופים וחתוכים לארבע או לשמונה, 1/2 כוס מים, 2 גרעיני הל, 800 גרם סוכר לבן, 1/2 כפית קינמון, מיץ מלימון טרי, 2 כפות חומץ אופן ההכנה: לבשל את התפוחים עם המים עד לריכוך לא מדי, להוסיף את הסוכר, הקינמון וההל, להביא לידי רתיחה ולהנמיך את הלהבה, לבשל עד סמיכות דביקה בערך שעה תוך כדי בחישה מידי פעם, להוסיף את מיץ הלימון והחומץ, להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
אוכל

art