X

שוקי הודו בתנור

  • כ' אלול התשע"ז
המצרכים הדרושים: 6 שוקי הודו או לפי מספר הסועדים, לבקש מהקצב לחתוך את העצם, 1/4 כוס שמן, 1 כפית חרדל, 1 כף דבש,1 כף רוב סויה, 1/2 כפית קארי, 1 כף רוטב צ'לי חריף, אפשר מתוק, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, אפשר להוסיף או להפחית תבלינים לפי הטעם אופן ההכנה: לטגן במעט שמן את השוקיים, לפזר עליהם מעט מלח ופלפל גרוס, בקערה לערבב את השמן עם כל התבלינים, להוסיף את השוקיים, להשרות לכמה שעות, להעביר לתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, להכניס לתנור בחום של 180 חצי שעה, להוריד את נייר כסף ולהמשיך עוד 30 דקות בתנור או עד שמוכן.
אוכל מתכונים

art