X

סלט חציל אפוי

  • כ"ג אב התשע"ז
המצרכים הדרושים: 2 חצילים בינוניים חתוכים לפרוסות עם הקליפה, 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח לרוטב: 2 כפות שמן, 1 כפית שום כתוש, 2 כפות מיץ לימון טרי, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, חופן אגוזי מלך שבורים גס אופן ההכנה: להניח את פרוסות החציל על נייר אפיה בתבנית, להבריש אותם בשמן, לפזר מלח, להכניס לתנור בחום 190 כחצי שעה או עד שמתרככים, לקרר ולערבב את שאר המצרכים, לשפוך על החצילים ולערבב בעדינות, להניח בצד כ-20 דקות לספיגת הטעמים, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
אוכל מתכונים

art