X

טורט לימון

  • ב' אב התשע"ז
המצרכים הדרושים: 4 ביצים גדולות, 1/1/4 כוסות סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 3/4 כוס שמן, 1/2 כוס מיץ מלימון טרי, גרידת לימון שלם, 1 כפית תמצית וניל, 200 גרם קמח תופח, כף שמן וכף קמח לשימון וקימוח התבנית אופן ההכנה: להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל, לבחוש את החלמונים עם השמן, מיץ לימון, גרידת לימון ותמצית וניל, להוסיף לסירוגין לקצף את החלמונים והקמח, להעביר לתבנית אפיה מס' 24 משומנת ומקומחת, לאפות בחום 180 בערך 30 דקות או עד שהעוגה משחימה, לקשט באבקת סוכר וגרידת לימון.
אוכל

art