X

כבדי עוף עם צלי ירקות

  • כ"ה תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1/2 קילו כבד עוף צלוי מטעמי כשרות, 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות,1 גזר גדול מגורד גס, 3 גבעולי כרפס חתוכים דק, 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות, 1/4 כוס שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כוס ו-1/4 יין אדום אופן ההכנה: לצלות את הכבד מטעמי כשרות, לטגן בשמן את הבצל, להוסיף גזר, לטגן ולהוסיף גזר, כרפס ופלפל, לטגן עד ריכוך, לתבל לפי הטעם, להוסיף את הכבד הצלוי, לערבב בעדינות ולהשאיר על להבה נמוכה כמה דקות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי.
אוכל מתכונים

art