X

ממתק תפוזים לוזינה

  • י' תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 6 תפוזים גדולים חתוכים לרבעים עם הקליפה להרחיק גרעינים, 5 כוסות סוכר, 1/4 כפית קינמון, 1/4 כפית הל, 1 אגוזים טחונים גס, 2שקיות של סוכר וניל,3 כפות צימוקים, 1 כוס קוקוס לציפוי אופן ההכנה: לטחון את התפוזים, להעביר לסיר ולהוסיף את הסוכר וסוכר וניל, לבשל על להבה נמוכה, בוחשים מידי פעם, להוסיף את האגוזים, צימוקים, הל וקינמון, להמשיך לבשל בערך שעה עד לקבלת עיסה יבשה ללא נוזלים, העיסה יוצאת מעט דביקה, לקרר לפזר 1/2 כוס קוקוס על תבנית שופכים את העיסה על הקוקוס ומשטחים ומיישרים, מפזרים את שאר הקוקוס מעל ומהדקים בעדינות, שומרים במקרר ללילה עד שמתייצב, למחרת חותכים לריבועים או מעוינים, לשמור במקרר.
אוכל

art