X

פילה דג עם סלט צנוניות

  • י' תמוז התשע"ז
סלט הקר והמרענן עם הדג החם זו קומבינציה מושלמת לפיקניק איכותי בימי הקיץ והחגים מרכיבים (2-4 מנות): פילטים משני דג ים (4 יחידות בסך הכל) 1/8 כוס שמן זית מעט מלח גס גרידה מלימון אחד לסלט צנונית: 5 צנוניות קצוצות לפרוסות הכי דקות שאפשר 1/8 כוס עם שמן זית מיץ מלימון אחד 2 גבעולי אורגנו 6 כפות צנוברים 12 תרמילי שעועית ירוקה מבושלים במים רותחים וקצוצים דק לאורך 10 עלי בזיליקום 6 כפות פטרוזיליה, קצוצה 1 כף פלפל צ'ילי ירוק, קצוץ דק 2 שיני שום, קצוצות דק לעיטור: 1 סלק מבושל וקצוץ לקוביות אופן ההכנה: מחממים מחבת פסים וצולים את הפילטים, שתי דקות מצדו של העור ו-שתי דקות נוספות מצדם השני. מכינים את סלט הצנוניות: מערבבים את כל המרכיבים, כשאת הצנוניות והצ'ילי מוסיפים בסוף. מתבלים במלח ופלפל. הגשה: מגישים את הפילטים לצד הסלט ומעטרים בקוביות סלק.
אוכל מתכונים

art