שיפודים טבעוניים עמוסי בריאות, שגם קרניבורים יופיעו לגלות כמה שזה טעים.
באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מצרכים:
1 חבילה (250 גרם) טופו
שיפודי עץ מושרים במים
2 כפיות שמן שומשום
1 כוס רוטב סויה
1 כפית סילאן או דבש
1 שן שום כתושה
1 פלפל אדום
1 בצל גדול
1 קישוא
1 זוקיני
1/2 חציל
10 פטריות קטנות
אופן ההכנה:
מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות). מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים. צולים בתנור.