שיפודים טבעוניים עמוסי בריאות, שגם קרניבורים יופיעו לגלות כמה שזה טעים. באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מצרכים: 1 חבילה (250 גרם) טופו שיפודי עץ מושרים במים 2 כפיות שמן שומשום 1 כוס רוטב סויה 1 כפית סילאן או דבש 1 שן שום כתושה 1 פלפל אדום 1 בצל גדול 1 קישוא 1 זוקיני 1/2 חציל 10 פטריות קטנות אופן ההכנה: מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות). מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים. צולים בתנור.