דף הבית / אוכל / קציצות עוף עם אבוקדו

קציצות עוף עם אבוקדו

קציצות עוף עם אבוקדו
צילום: הדס ניצן

קציצות עוף עם רכיב מפתיע, אבוקדו! מתכון קל המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית או לאירוח


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


באדיבות "אבוקדו גרנות"

 

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל. מגלגלים לקציצות. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

המבורגר ירושלמי

המבורגר ירושלמי