n פנינה אורבנית | גל גפן
דף הבית / אוכלים בחוץ / פנינה אורבנית

פנינה אורבנית

רשת "ריבר" התחדשה בסניף חדש וכשר בהרצליה פיתוח. ההפתעה חיכתה לנו בגינה היפה ובמנות הגדולות והטעימות

גולדן סיגר. צילום: דויד מויאל
גולדן סיגר. צילום: דויד מויאל

אם מישהו היה אומר לי שבחודש יולי המהביל אני אשב במרכז הארץ בגינה נעימה (!) לארוחת ערב, ואיהנה מרוח קלה ואוויר נעים, הייתי אומרת לו שהכל אפשרי באירופה, בגוש דן, נו צ'אנס.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אבל הסיטואציה הדי מופרכת הזו אכן התרחשה, בגינה האורבנית המקסימה  של הסניף החדש של רשת "ריבר" בהרצליה פיתוח.

הסניף החדש (והכשר) מציע כמו שאר הרשת, מנות  מהמטבח האסייתי (אבל לא רק), ואל המנות המוכרות התווספו מבחר מנות חדשות ואותן אני והקרניבור הגענו לטעום באחד מערבי השבוע. כאמור, הסניף הוא חדש (רק בן 3 חודשים) ונמצא באחד הרחובות הצדדים באזור עמוס המשרדים והמסעדות של הרצליה פיתוח, העיצוב מודרני מאוד עם דגש על הגינה החיצונית בה גם ישבנו, יש מרווח מכובד בין השולחנות ובכלל אווירה שלווה ומרגיעה (גם מוזיקת הרקע הייתה בדציבלים נעימים) מכוניות? פיח? צופרים? לא שומעים, לא מריחים ולא רואים.

 

סיגרים וסושי

אחרי שנשמנו כמה נשימות עמוקות, התרכזנו במנות החדשות שבתפריט באדיבות האחמשי"ת המקסימה- הדס.

פתחנו עם: גולדן סיגר: אונטריב מפורק,  מחית גזר, צ’ילי, עלי נענע, צנונית, על קרם תירס (38 ₪), פרש רול HONG KONG: דף אורז, בצל ירוק, סומסום, סי בס טמפורה, איולי טוגרשי, סאקי יקיטורי (42 ₪), Chicken wings: כנפיים מטוגנות (39 ₪) , סלט ריבר: עלי סלנובה ויניגרט הבית, בוטנים קלויים קצוצים וקריספי בטטה (39 ₪). נתחיל עם הגודל, אחרי שהייתי במהלך הסופ"ש באיזה מסעדה מפונפנת בתל אביב שבה שילמתי 55 ₪ על סלט עגבניות מינאטורי וסכום דומה על סלט עשבים קטנטן, אני רק מעריכה יותר את הגודל הנדיב פלוס של המנות שאכלנו בריבר. מנת הסיגרים בעיני הייתה אחת ההפתעות- שני סיגרים גדולים, פריכים, ממולאים במלית בשרית ארומטית, על קרם תירס- מושלם! סלט הריבר האייקוני מורכב מעלים, רוטב, בוטנים וקריספי בטטה- זהו, וזה מעולה! מרענן, מתקתק וטעים, מנת הכנפיים שוב, הייתה גדולה למדי ויכולה להספיק בקלות לשניים- שלושה אנשים, הכנפיים היו קרנצ'יות ועסיסיות והורגש שהרגע הם נשלפו מהשמן הרותח, והקרינובר שאחת מהחולשות שלו היא כנפיים, מילא פיו כנפיים ולא יסף עד הפירור האחרון.

סלט ריבר. צילום: דויד מויאל
סלט ריבר. צילום: דויד מויאל

 

 

במנות העיקריות בחרנו בבלאדו קארי: דניס מאודה, תפוח אדמה, מאדרס קארי קשיו, נענע, קריספי שאלוט (69 ₪)

וכמובן איך אפשר בלי סושי? אי אפשר ולכן בחרנו בסושי ניו סטייל: סלמון אבוקדו, מלפפון, נענע, כוסברה, עטוף בשבבי אורז וקוביית סלמון באיולי יוזו (43 ₪).

מנת הדניס הגיעה עם קערת אורז בנפרד, כך שהשליטה על הכמות של הרוטב והאורז היא בידי הסועד. נתחים מכובדים של דג, עם רוטב סמיך ותפוחי אדמה רכים ונימוחים, טעים ומשביע מאוד (ראו הוזהרתם), הסושי היה טרי, עם שילוב של פרודוקטים ורוטב מדוייק. מאחר והיינו די מפוצצים, החלטנו להסתפק בתה וקפה ללא מתוק ליד.

שורה תחתונה: פנינה נעימה ויפה בלב אזור אורבני, עם תמורה ראויה למנות טעימות וגדולות.

 

ריבר הרצליה

רחוב ספיר 7, הרצליה פיתוח

שעות פתיחה: א-ה: 12:00-24:00, ו: 12:00-15:30, שעה מצאת שבת-24:00

אתר : http://www.river-bar.co.il

טלפון להזמנות: *6969

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

השפים נדב ודניאל. צילום: נדב ולר

שת"פ מנצח