n
דף הבית / אוכל / עוגת תמרים

עוגת תמרים

צילום: סטודיו נאמן
צילום: סטודיו נאמן

לכבוד ט"ו בשבט, קבלו מתכון טעם במיוחד של עוגה המשלבת כל טוב: תמרים אגוזים וגם שוקולד. מי צריך יותר? 


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" ggdesk@d-news.co.il


באדיבות מימי נאמן  ל"מאפה נאמן"

מצרכים:

1 חבילת תמרים בוואקום

1 כוס מים רותחים

2 ביצים גודל בינוני

1 כוס סכור

¾ חבילת חמאה

1 ו-1/2  כוסות קמח תופח מנופה.

100 גרם אגוזים קצוצים (לחלק ל50 גרם ו-50 גרם להמשך)

100 גרם שוקולד מריר מגורד (לחלק ל-50 גרם ו50- גרם להמשך).

אופן ההכנה:

מרתיחים כוס מים בסיר ומוסיפים חצי מחבילת התמרים עד שהם מתרככים ונראים כמו מחית, מניחים בצד. מקציפים  2 ביצים וכוס סוכר כדקה וחצי, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים 3/4 חבילת חמאה וכוס וחצי קמח תופח מנופה. לאחר מכן מוסיפים את 50 גר' אגוזים קצוצים ו-50 גרם שוקולד מריר מגורד, ומוסיפים את מחית התמרים שבינתיים התקררה.

מערבבים הכל בתנועת קיפול היטב באופן ידני.

שופכים לתבנית ומעל פזרים את 50 גר' האגוזים הקצוצים שנשארו ו-50 גר' השוקולד.

אופים בין 35-40 דק' בחום של 165 מעלות לתנור שחומם מראש.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל ggdesk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

טורניר כדורגל אור יהודה

אור יהודה: כוכבי גולסטאר וספ"כ משטרת ישראל התחרו באור יהודה בטורניר כדורגל ידידותי