X

״מסע של אמא בין שבי לחופש״: ויקי כהן תגיע ללב רחובות

לקראת ציון אירועי 7 באוקטובר, אמו של נמרוד ששב מהשבי תגיע לדיור המוגן ״לב רחובות״ ותספר על המאבק להשבת בנה, על הימים הקשים ועל הדרך שממשיכה גם אחרי החזרה הביתה

״מסע של אמא בין שבי לחופש״: ויקי כהן תגיע ללב רחובות
צילום: יחצ

לקראת ציון אירועי 7 באוקטובר, דיור מוגן ״לב רחובות״ יארח את ויקי כהן, אמו של נמרוד ששב מהשבי, להרצאה אישית ומטלטלת תחת הכותרת ״מסע של אמא בין שבי לחופש״. המפגש יתקיים ב־27 בספטמבר בשעה 18:00, במהלך חול המועד, והוא פתוח לציבור הרחב בהרשמה מראש.

כהן תביא למפגש את הסיפור האישי שלה כאם שלא הסכימה לעצור לרגע. בהרצאה היא צפויה לשתף במסע שעברה מאז שבנה נלקח לשבי, במאבק הציבורי להשבתו ובפעילות שקיימה בזירה הישראלית והבינלאומית – עד לרגע המיוחל שבו נמרוד שב הביתה.

זהו סיפור שנע בין כאב לתקווה, בין חוסר ודאות למאבק בלתי מתפשר, ובין תקופה שבה כל יום היה מאבק בפני עצמו לבין הניסיון לבנות מחדש את החיים לאחר השיבה. דרך הסיפור האישי מבקשת כהן לדבר גם על כוחה של קהילה ועל היכולת האנושית להמציא את עצמנו מחדש דווקא ברגעי משבר.

ההרצאה מלווה בספרה וביומן התודות ״מסע של אמא – בין שבי לחופש״, המתעדים את התקופה הקשה מנקודת מבטה של כהן ומביאים את הקולות, התחושות והאירועים שליוו אותה לאורך הדרך.

המפגש יתקיים ביום 27.9 בשעה 18:00, בדיור מוגן ״לב רחובות״. הציבור מוזמן להשתתף, בהרשמה מראש בטלפון 08-9344888.

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד