חגיגה בירוק: מאות תושבים חנכו את "פארק ה-1000" החדש בראשון לציון
החום הכבד לא עצר את מאות ההורים והילדים שהגיעו אחה"צ להפנינג משפחות חגיגי לרגל פתיחת הריאה הירוקה החדשה של העיר. ראש העירייה, רז קינסטליך: "הפארק יהפוך לבית של בילוי, ספורט ומשחק – בדיוק כפי שתכננו בחזון"
- בתי לוין
- כ"ח תמוז התשפ"ו
תושבי ראשון לציון חגגו אתמול אחר הצהריים (א') את פתיחתו הרשמית של פארק ה-1000, אחד הפארקים המושקעים והיפים ביותר שנבנו בארץ בתקופה האחרונה. למרות מזג האוויר החם האופייני לעונה, מאות משפחות, הורים, ילדים וילדות מילאו את מדשאות הפארק החדש ונהנו מהפנינג פתיחה חגיגי ותוסס.
פתיחת פארק ה-1000צילום: עיריית ראשון לציוןהאירוע, שהופק בהובלת החברה העירונית לתרבות ופנאי, כלל מגוון אטרקציות לכל המשפחה:
מסיבת קצף קצבית שציננה את האווירה
מתחמי מתנפחים חווייתיים
פעילויות יצירה ומשחק ברחבי הפארק
שותפות מנצחת למען הקהילה:
הקמת הפארק והוצאתו לפועל התאפשרו הודות לשיתוף פעולה הדוק בין עיריית ראשון לציון לבין מפעל הפיס (במסגרת פרויקט "פיס בקהילה").
ראש עיריית ראשון לציון רז קינסטליך בפתיחת פארק ה-1000צילום: עיריית ראשון לציוןבמהלך האירוע אירח ראש העירייה, רז קינסטליך, את יו"ר מפעל הפיס, איציק לארי, וצוותו, והודה להם על התמיכה הכלכלית והחברתית בפרויקט.
ראש העיר, רז קינסטליך, שיתף בהתרגשות:
"שמחתי לארח את יו״ר מפעל הפיס, איציק לארי וצוותו, שתורמים רבות למען הקהילה – ואין דבר יותר קהילתי ומחבר מאשר פארק ה-1000. אני מזמין את כולכם להגיע, ליהנות מהפארק החדש ולהפוך אותו לבית של בילוי, ספורט, משחק ורגעים יפים, בדיוק כפי שתכננו בחזון ההקמה שלו".
תודות לצוותי ההקמה:
בסיום דבריו, ביקש ראש העיר להודות לגורמים הרבים שעבדו מאחורי הקלעים כדי להפוך את החזון למציאות: לחברה העירונית לתרבות ופנאי על הפקת ההפנינג המושקע, למנהלת מתחם האלף, לחברה הכלכלית (חכ"ר), וכאמור, לשותפים במפעל הפיס.
הפארק פתוח כעת לקהל הרחב – אתם עוד פה? צאו ליהנות מהריאה הירוקה החדשה של ראשון לציון!
תגובות