מסיימות עונה עם הרבה יותר מכדורגל: חגיגת סיום השנה של קבוצות הבנות בדג הזהב רמת גן
מדליות, תעודות והרבה גאווה: קבוצות הבנות של תוכנית "דג הזהב" ברמת גן חתמו שנה של פעילות ספורטיבית וחינוכית, שבמרכזה ערכים, העצמה אישית ותחושת שייכות לקהילה.
- מערכת האתר
- א' תמוז התשפ"ו
השבוע התקיים אירוע סיום השנה של קבוצות הבנות בתוכנית "דג הזהב" ברמת גן, שסיכם שנה מלאה בעשייה, למידה והישגים על המגרש ומחוצה לו. באירוע החגיגי השתתפו השחקניות, בני משפחותיהן, אנשי הצוות והשותפים לדרך, שהגיעו לציין את סיומה של עונה משמעותית במיוחד.
בין הקבוצות בלטה קבוצת "לביאות אסף", שנשאה לאורך השנה סיפור מעורר השראה של זיכרון, מנהיגות וערכים, והפכה אותו לחלק בלתי נפרד מהזהות ומהדרך המשותפת של השחקניות.
במהלך הטקס הוענקו לבנות תעודות ומדליות כהוקרה על ההתמדה, ההשקעה והמחויבות שהפגינו לאורך השנה. עבור רבות מהן הייתה הקבוצה הרבה מעבר למסגרת ספורטיבית – מקום שבו פיתחו ביטחון עצמי, חיזקו את תחושת השייכות, רכשו מיומנויות חברתיות ויצרו חברויות משמעותיות.
נעמי בן משה, מנהלת מתנ"ס רמת חן, בירכה את המשתתפות ואנשי הצוות ואמרה:
"צוות החלוץ בדג הזהב רמת חן הוא צוות של אלופים, מקצועיים, מסורים וחדורי שליחות. תודה על שנה של עשייה משותפת, על החיבור לקהילה ועל הדרך המיוחדת שאתם מובילים עם הילדות שלנו. אנחנו גאים בשותפות הזו ובמשמעות שהיא יוצרת עבור הבנות לאורך השנה."
תוכנית "קבוצות החלוץ" בדג הזהב פועלת בשיתוף מתנ"ס רמת חן ומקדמת פעילות חינוכית-ספורטיבית עבור ילדות וילדי הקהילה. השותפות, המובלת על ידי נעמי בן משה, מחברת בין ערכי הספורט, החינוך והמעורבות הקהילתית, במטרה להעניק לבנות כלים להצלחה הן על המגרש והן בחיי היומיום.
במהלך האירוע הוקירו המשתתפות את אנשי הצוות שליוו אותן לאורך השנה: כרמית רבה, רכזת אזור מרכז בארגון "החלוץ", משה כהן מאמן הקבוצה, ומלאכי דב ליטקי, עוזר המאמן. השלושה זכו לתודות חמות על הליווי המקצועי, ההשקעה והמחויבות שהפגינו לאורך כל העונה.
ארגון החלוץ - חינוך דרך ספורט, הפועל במסגרת דרור ישראל, מפעיל תוכניות חינוכיות ברחבי הארץ מתוך תפיסה הרואה בספורט כלי משמעותי לפיתוח אישי, חברתי וקהילתי.
אירוע סיום השנה בדג הזהב רמת גן היה הרבה יותר מסיכום עונה – הוא היה חגיגה של דרך משותפת, של התמדה, שותפות, ערכים וצמיחה אישית, שתמשיך ללוות את הבנות גם הרבה אחרי שריקת הסיום.