X

מערכת החינוך בחולון חוזרת לשגרה מלאה

ראש עיריית חולון מעדכן כי לאחר הערכת מצב הוחלט כי מערכת החינוך תפעל החל ממחר (ה'), במתכונת מלאה

מערכת החינוך בחולון חוזרת לשגרה מלאה
צילום: עיריית חולון

ראש עיריית חולון שי קינן: "בהתאם להמלצות פיקוד העורף ומשרד החינוך ובכפוף להפסקת האש, קיימתי הערב הערכת מצב עם גורמי המקצוע וכוחות הביטחון ולאחר בחינה מעמיקה החלטתי כי מערכת החינוך בחולון תשוב מחר לפעילות מלאה.

העיר ערוכה ומוכנה לקבל את תלמידות ותלמידי העיר בבטחה. בשעות הבוקר תבוצע סריקה חוזרת ומקיפה בכלל מוסדות החינוך על מנת לוודא שהשטח סטרילי ומוכן לקליטת התלמידים."

להלן עיקרי המתווה:
* הלימודים יתקיימו מחר (יום חמישי, 9.4) בכל מוסדות החינוך עפ״י החלוקה הבאה - 
בשעה 9:00 יפתחו שערי גני הילדים כולל גני החינוך המיוחד ובתי הספר הכוללניים של החינוך המיוחד. 
בשעה 10:00 יפתחו שערי בתי הספר היסודיים, חטיבות הביניים ובתיה״ס העל יסודיים. 
למעונות תשלחנה הודעה פרטנית. 
* הצהרונים ישובו לפעילות מלאה, כולל הזנה. 
* הסעות לא יפעלו מחר וישובו לפעילות ביום שישי. 

- המקלטים במוסדות החינוך ערוכים, נקיים ומוכנים לשימוש התלמידים והצוותים. כמו כן, צוותי הפיקוח והשיטור סורקים כל העת את גגות המבנים והחצרות על מנת לוודא שהשטח סטרילי ללא הימצאות שאריות נפלים. 

- התושבים ששהו עד כה במרחבים המוגנים במוסדות החינוך מתבקשים לפנות בהקדם את החפצים האישיים, על מנת להקל על החזרה ללמידה ולאפשר שהייה בטוחה לתלמידים. 

- למען שמירה על ביטחונכם תורגש נוכחות מוגברת של כוחות ביטחון עירוניים בסמוך למוסדות החינוך ובצירים המרכזיים ברחבי העיר. 

חשוב:
* מומלץ ללוות את הילדים בדרכם למסגרות החינוך ובחזרה.
* ⁠הנכם נדרשים להשאיר את לובי הבניינים פתוח למקרה שיעלה צורך במיגון זמין עבור הילדים.