חגיגה לחובבות וחובבי הספרים: מאות פקדו את יומה הראשון של חגיגת הספר העברי שעומדת השנה בסימן "כוחה של הרוח הישראלית"
גם מזג האוויר החם לא עצר את מאות מתושבי ותושבות רחובות שפקדו אתמול, רביעי (23.7) את חגיגות הספר בעיר. היום, חמישי (24.7), יצוין יומה השני והמסכם של החגיגה בפארק ההדרים, וגם הערב יוכל הציבור הרחב ליהנות משפע של אטרקציות, הצגות, סדנאות יצירה ודוכני ספרים של סופרות וסופרים רחובותיים, לצד דוכני מכירת ספרים של סטימצקי. הכניסה לכל הפעילויות חופשית.
- מערכת האתר
- כ"ח תמוז התשפ"ה

צילום: אולפני רחובות
נז
נזכיר, כי עיריית רחובות לא ויתרה על חגיגות הקריאה של הקיץ, ובאמצעות החברה העירונית, בחרה לציין את "חגיגת הספר העברי" בימים רביעי-חמישי, 24-23 ביולי, בין השעות 20:00-17:00 בפארק ההדרים בעיר, זאת לאחר שהאירוע נדחה מחודש יוני בשל מבצע "עם כלביא".
בין מתחמי האירוע, בלטו לצד דוכני הספרים גם מתחם לגו מרשים, עמדות פעילות, יצירה ושעות סיפור בהובלת דמותם של כראמל, כספיון, חנן הגנן, הפיל שרצה להיות הכי ועוד. בחלק האמנותי נהנו הבאים מההצגה הקוסם מארץ עוץ. החגיגה כאמור נמשכת, ולצד כל הדוכנים והשמחה, ייהנו הבאים היום מההצגות "אבא עושה בושות" ו"שמוליק קיפוד", שלל אטרקציות, וכמובן - דוכני הספרים, שיעמדו במרכז החגיגה.
