X

פרופ’ שלי מזעקי-טובי מונה למנהל אגף נשים ויולדות בשיבא

בשבע השנים האחרונות כיהן פרופ’ שלי מזעקי-טובי כמנהל המערך הפרינטלי וכסגנו של מנהל האגף.

פרופ’ שלי מזעקי-טובי מונה למנהל אגף נשים ויולדות בשיבא
צילום: כ

פרופ’ שלי מזעקי-טובי מונה למנהל אגף נשים ויולדות במרכז הרפואי שיבא, ויחליף בתפקידו את פרופ’ איל סיון שפרש מתפקידו לאחר שבע שנות עשייה משמעותית.

פרופ’ מזעקי-טובי הינו פרופ' מן המניין קליני באוניברסיטת תל אביב. הוא בוגר ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים ולאחר מכן התמחה ברפואת נשים ומיילדות בשיבא. הוא בעל התמחות-על בהריון בסיכון שאותה השלים באוני' Wayne State במישיגן, ארה”ב ופוסט דוקטורט מהמכון הלאומי לבריאות בארה"ב (NIH).  פרופ' מזעקי שב לשיבא כרופא בכיר במערך הפרינטלי ובמשך עשור עמד בראש המחלקה להריון בסיכון. 

בשבע השנים האחרונות כיהן כמנהל המערך הפרינטלי וכסגנו של מנהל האגף.

עם כניסתו לתפקיד אמר פרופ’ שלום מזעקי-טובי: "אני מודה להנהלת שיבא על האמון שניתן בי. אגף נשים ויולדות הוא מגדלור של מצוינות רפואית ואנושית, ואני חש זכות להוביל צוות מופלא ומסור, הפועל מדי יום במסירות אין קץ למען נשים באשר הן. יחד נמשיך להצעיד את האגף קדימה – במחקר, בטיפול ובחדשנות – מתוך מחויבות לערכים של חמלה, אנושיות והתחשבות בצרכיה של כל מטופלת".

מנהל המרכז הרפואי שיבא, פרופ’ יצחק קרייס: "מערכת הבריאות נמצאת באחת התקופות המשמעותיות בתולדותיה - עידן של קפיצה טכנולוגית, שינויי עומק בצרכים של מטופלות ומטפלים, ואתגרים חסרי תקדים. כדי להמשיך ולהוביל נדרשת מנהיגות אמיצה, ערכית וחדשנית. פרופ’ מזעקי הוא שותף למהפכה שעוברת מערכת הבריאות, ובאמצעות שילוב של טכנולוגיות מתקדמות, הובלה במחקרים פורצי דרך ושמירה על מצוינות קלינית - הוא יוביל את אגף נשים ויולדות להיות חוד החנית שלה".