באו לבנות חוויית איכות - שוארמה דוידוביץ' יוצרת ז'אנר תרבות שווארמה
חוויה קולינרית, ישראלית, בועטת, סוחפת, שצריכה להיעשות בדיוק לפי המתכון.
- רות ברונשטיין
- י' סיון התשפ"ה

במרכז כורזין גבעתיים נפתחה לראשונה מסעדת שוארמה באיכות בלתי מתפשרת
לאירוע הפתיחה שנערך השבוע הגיעו מעל 400 אורחים וביניהם כתבי רשת וקולינריה. אלו נהנו מאירוח כיד המלך. נקודת השיא הופעה של Fitcream , פיט קרים - כוכב הרשת המפורסם, אכל בהנאה 10 מנות שוארמה מלאות בכל טוב ללא הפסקה, להפתעת המבקרים, ולקול תשואות עידוד של הילדים והנוער אחר הפנומן.
עידן אולבינסקי(32 ) ורונאל דוידוביץ (24 ) צעירים מנוסים בתחום המזון, ותשוקה להביא בשורה חדשנית לתרבות השוארמה. שוארמה כתרבות אוכל ולא אוכל רחוב מהיר
.=
למה דווקא מסעדה על טהרת מגוון סוגי בשרים לשוארמה ?
כי אנחנו לא באנו לגלגל לאפה או פיתה ולשלוח את הסועד לדרכו כמנת אוכל מהיר.אנחנו באנו לבנות חוויה – כזאת שמרגישים שהשקיעו בארוחה במקסימום. כפי שאנחנו עצמנו תמיד רצינו – ולא ממש קיבלנו.
שווארמה זה לא אוכל רחוב. זאת תרבות.
בשוארמה דוידוביץ, ארוחת שווארמה היא לא עוד מנה. זו חוויה קולינרית, ישראלית, בועטת, סוחפת, שצריכה להיעשות בדיוק לפי המתכון.
מה צריך בשביל לעשות שווארמה נכון למנת שווארמה מוצלחת?
דוידוביץ משיב, "ראשית צריך לקום מוקדם, לחתוך, להכין, לתבל, לדייק כל יום. בלי קיצורים. בלי קומבינות. שבעה חדשים לקח לנו עד שהגענו למתכון המדויק והנכון".בקונספט המסעדה הלקוחות נהנים מצ׳יפס חופשי וסלטייה עם מגוון סוגי סלטים חופשיכאן מוכנים לשלם יותר – כדי שהלקוח יקבל יותר. מארוחה במקום נהנינו כמו שאר הסועדים מבשר איכותי – לא “שאריות מעורבות”. הכמות שניתנת היא ברוחב לב מכל הטוב הזה.
• צ’יפס חופשי – בלי לבקש, בלי לשאול, פשוט מגיעים ולוקחים כמה שצריכים ורוצים.
•מזנון סלטים גדול עם מגוון רחב של סלטים טריים לבחירה ובשפע
•מקום גדול ממדים, מרווח, נעים, ומואר בעיצוב נקי.
דוידוביץ מוסיף: "אנחנו יודעים – לא אוכלים שווארמה בכל יום. אבל כשאוכלים שווארמה – כדאי שהיא תהייה שווה, לקבל הכל ומהכל ולא להתאכזב אחרי".
אכן כל ביס מעדן, להתמוגג מכל מגוון סוגי הבשרים לשוארמה, וממגוון הסלטים שבמזנון.
אולבינסקי מוסיף, "באנו לדייק את התפריט, לשנות את תרבות השוארמה, באזור אטרקטיבי ונגיש לסביבה, בכניסה לגבעתיים, עם חניה צמודה בחינם. אחרי שנים של ניסיון בעולם המזון, השקענו במקום שלא מתפשר, על איכות וטעם.כל ביס מדויק, כל בחירה מבוקרת".
במקום אכן צוות צעיר ומיומן שמבין את רצון הלקוחות, מבין בשירות אדיב ואוכל איכותי .
במרכז כורזין בצד המזרחי של גבעתיים, שוארמה דוידוביץ מביאה וייב תל אביבי, עיצוב צעיר, ושפה ישירה לאוהבי תרבות השוארמה.
רעבים? להזמנות 03-6332222
משלוחים: בוולט, תן ביס סיבוס עבור אזור רמת גן גבעתיים
לקהילת משפחות צמי"ד 10% הנחה בהצגת כרטיס נכה
התפריט המחירים בהחלט מצדיק את התמורה, המלצה של רות שוארמה דוידוביץ