X

כבוד: עמרי ג'רבי מתיכון אמית רון ארד זכה במדליית כסף בתחרות הבינלאומית

את המדליה קטף ג'רבי כחלק מהישג היסטורי של נבחרת ישראל במדעי המחשב בתחרות תחרות האלגוריתמים הבינלאומית

כבוד: עמרי ג'רבי מתיכון אמית רון ארד זכה במדליית כסף בתחרות הבינלאומית
צילום: כ

עמרי גרבי, תלמיד כיתה י"ב מקרית החינוך אמית רון ארד ברחובות, זכה במדליית כסף באולימפיאדה הבלטית למדעי המחשב (BOI 2025) שנערכה בפולין.

את המדליה קטף ג'רבי כחלק מהישג היסטורי של נבחרת ישראל במדעי המחשב בתחרות תחרות האלגוריתמים הבינלאומית, בה כל אחד מששת חבריה זכו במדליות והקבוצה עצמה קטפה את המקום הראשון.

"התאמנתי גם כחלק מהנבחרת בה התכוננו שבוע יחד כל הקבוצה, ובנוסף הקדשתי הרבה זמן גם להכנות אישיות, כולל סימולציות ואסטרטגיות כלליות", שיתף ג'רבי. "אני שמח מאוד על ההישג. בהמשך אני מתכנן להשתתף ב-IOI, תחרות בינלאומית גדולה עוד יותר".

שני גוטמן, מחנכת הכיתה: "עמרי תלמיד מדעי המחשב והנדסת תוכנה בתיכון כבר שנה שלישית, מתעניין מאוד בתחום, נמצא לאורך כל השנים הללו בתחרויות ולימודים מחוץ לבית הספר ומשקיע את רוב זמנו בתחום. היה לי ברור שההשקעה שלו תישא פרי מכיוון שהוא באמת מוכשר, משקיע ומתמיד. אני גאה בו מאוד".

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד