X

יאמיז

כל מה שחדש במסעדות ועל השולחן

רשת בורגר סטיישן, רשת המבורגרים פרימיום כשרה, מרימה את תרומתה לחיזוק המורל הלאומי ומציעה תפריט טעים במיוחד. ההמבורגרים של בורגר סטיישן עשויים מבשר בקר משובח שנטחן מדי יום בכל סניף ומשיקים תפריט חדש שכולל בין השאר מנת ניו יורק צ'יפס – מנת צ'יפס ושתי פרוסות גבינה טבעונית עם תוספת אסדאדו מפורק 130 גרם - מנת מיני צ'וריסוס – 4 נקניקיות , 2 מוגש על מצע כרוב אדום ולבן טריים ורטבים לבחירה  ואילו מנת ליסבון מציעה אסאדו מעושן, גבינה טבעונית  רוקט , בצל מקורמל , ורוטב ולחובבי הצ'ימיצ'ורי מוצעת מנת קזבלן, הכוללת מיני נקניקיות צ'וריסוס , חסה, חמוצים, בצל כבוש, איולי הבית, צימצ'רוי  –תפריט הספיישלים הזה מוגש לצד תפריט ההמבורגרים המפורסם שלה, הכולל המבורגר קלאסי, המבורגר ספייסי חריף, צ'יזבורגר כשר, המבורגר "סמאש סטיישן" (שתי קציצות על הפלאנצ'ה, גבינה טבעונית עם בצל סגול צרוב ,רוקט ריבת בצל חמוצים ועגבניה) ואף המבורגר טבעוני "ביונד בורגר.

לקראת הימים הקרים מציעה רשת מאפה נאמן מגוון מרקים טעימים להפליא וחמימים  כמו חיבוק שיהפכו כל יום גשום למנחם עוד מציעה הרשת סחלב עם תוספות של קינמון/קוקוס/אגוזים טחונים ועוד.בנוסף בקולקציה מבחר לחמים, עוגות ועוגיות בטעמים חדשים ומסקרנים, החל מעוגות שמרים חמאה חלווה-שוקולד, שמרים קינמון-אגוזים, שמרים תפוח עץ, לצד עוגות בחושות קוקוס-תפוז, פרג ושוקולד. לצד עוגות בחושות פרימיום בטעמים של, שוקולד, פרג, אגוזים.במחלקת העוגיות תוכלו להתרשם מקולקציית עוגיות 100% כוסמין מלא - עוגיות מרוקאיות, טחינה עם וללא סוכר, דקיקיות, שקדים עם וללא סוכר. עוגיות ביסקוטי עם וללא סוכר, עוגיות שבלול שוקו וניל ועוד.

אריאנה, אחד המקומות החדשים האהובים בכפר סבא, עובר רענון מרגש ומושק מחדש כמסעדת בשר ויין בגרסה כשרה - אריאנה בשר ויין. השף רן אלקובי ואיש היינות עידן עוז מביאים חוויה קולינרית חדשה, המשלבת את המומחיות שלהם לא רק בעולם היינות, אלא גם בעולמות הבשר. המקום מתחדש עם תפריט כשר ומציע מגוון מנות בשר איכותיות המותאמות לשילוב מושלם עם היינות שמציע המקום.

בין המנות החדשות ניתן למצוא אנטריקוט מיושן על העצם, סמאש בורגר בעבודת יד, שיפוד פיקניה, שייטל וסינטה מיושנים, לצד מנות קלאסיות ליד היינות כמו ברוסקטה רוסטביף מעושנת וביס קצבים בליווי צ'ילי מוחמץ ביין לבן ועוד. כל מנה נבחרה בקפידה, מתוך מטרה להעניק חוויית טעמים ייחודית המחברת בין עולם היינות לעולם הבשר הכשר.במסעדה נעשה שימוש בתנור הג'וספר, שמאפשר צלייה ברמות חום גבוהות במיוחד, מה שמעניק לבשר ארומות וטעמים ייחודיים שמשתלבים בצורה נהדרת עם היינות במקום. השידוך המושלם בין בשר ליין במסעדה במתכונתה החדשה יוצר חוויה קולינרית שלמה ואיכותית במיוחד.

לרגל הסתיו רשת rebar משיקה קטגוריה חדשה של קעריות בשם bake & crumble, המורכבת מ-4 מנות בהשראת מאפי פירות וקראמבל מפנקים, שיהיו זמינות עד בוא החורף. הקערות משלבות חוויה עשירה של פירות, ריקוטה ומרכיבים נוספים כמו גרנולה ואגוזים, ומוגשות עם קראמבל וולנסי בתחתית ובטופינג. הקראמבל, העשוי מקמח שיבולת וכוסמין, חמאת קוקוס וסילאן, מאפשר ליהנות מחוויה סנסורית עשירה ומפנקת, לצד חיזוק בחלבון וסידן. לרגל השקת הקטגוריה תוענק לחברי המועדון (ההצטרפות בחינם) מבצע היכרות: קערית ב-25 ₪ במקום 32 ₪, עד ה-28.11.24.

 

לרגל חגיגות יום הולדת 6 של מסעדת נינה ביאנכה שייערכו ביום שני 25.11 החל מהשעה 19:00.השף ירין עמירה יפתח את דלתות המטבח ויארח את השף עטור הפרסים תומר טל שנכנס שלוש שנים ברציפות לרשימת 50 Best לערב קולינרי חד-פעמי ובלתי נשכח. במהלך הערב החגיגי יוגשו מנות ייחודיות פרי יצירתם של שני השפים המובילים שיצרו תפריט חגיגי משותף לצד המנות האייקוניות של המסעדה.בין המנות של תומר טל שיוגשו: סלט עלים אפונת שלג, עדשים שחורות ותערובת גרעינים(80 ₪)סשימי דג לבן סחוג סלרי, סלרי מוחמץ, עגבניות סחוטות וכוסברה (85 ₪) ניוקי ריקוטה ועגבניות מעושנות תרד שום ויין לבן (90 ₪) טורטליני קרם פרמזן קרם שום חום חמאה חומה וטוויל פרמזן(90 ₪) פילה דג עוגת אורז פריך, סלסה עגבניות ירוקות (149 ₪) פיצה לבנה תפוח אדמה מדורה קרם פרמזן, עלי רוקט ובצל מקורמל (80 ₪)דג שלם בגלייז רימונים, תמרינדי ואפונת שלג(145 ₪).בנוסף לתפריט המיוחד יוגשו מנות הדגל של הנינה ועוד הפתעות, להשלמת האווירה השמחה ינגן די.ג'יעם פלייליסט חגיגי.

במהלך חודש נובמבר תעניק דומינו'ס לכל לקוחותיה את האפשרות ליהנות מפיצה משפחתית במתנה, זאת במידה ונעשתה הזמנה בסך של 69.90 ₪ והלקוח אישר במקביל קבלת דיוור שיווקי. לקוחות שיבצעו זאת, יקבלו תוך יום עסקים הטבת פיצה במתנה שתחכה להם באזור האישי להזמנה העתידית שלהם (ההטבה ניתנת למימוש עד 30 יום מיום קבלתה). מימוש ההטבה לפיצה במתנה מותנית בהזמנה ב-69.90 ₪ במשלוח ובתשלום דמי משלוח (או בהזמנה באיסוף מהסניף במינ' הזמנה של 10 ₪) המבצע

 

יקב רזיאל, שהוקם על ידי משפחת בן זקן, מייסדי יקב קסטל המפורסם אשר מוביל את עולם היין הישראלי, יוצא לשיתוף פעולה ייחודי מסוגו עם קבוצת R2M. במסגרת שיתוף הפעולה, יושק יין חדש מבית היוצר של היינן המוערך אלי בן זקן. היין החדש ייפתח לכוסות בתפריט מיוחד ויוגש בשלוש המסעדות של הקבוצה יחד עם יתר יינות יקב רזיאל.היין החדש  RAZI'EL BLANCהוא היין הלבן הראשון מבית יקב רזיאל. RAZI'EL BLANC מיוצר מענבי רוסאן ומענבי ויונייה הגדלים בהרי יהודה, ומביא לידי ביטוי את הטרואר הייחודי של האזור יחד עם האיכות והמצוינות המאפיינת את יינות דרום צרפת. היין מאופיין במרקם קטיפתי ובמורכבות ארומטית, ובעל חמיצות חדה ומדויקת המעניקה סיומת ארוכה ורעננה.לצד השקת היין, יציין מיסד היקב אלי בן זקן את יום הולדתו ה- 80.

לרגל המאורעות האלו נרקם שיתוף פעולה מיוחד עם קבוצת R2M, בה יצוין "שבוע יקב רזיאל" בתאריכים 17-24/11, שבמסגרתו יוכלו האורחים ליהנות מחוויית יין וקולינריה מוקפדת ויוצאת דופן במסעדות הקבוצה: הוטל מונטיפיורי, R48 והרצל 16. בשלוש המסעדות יימזגו יינות רזיאל גם בכוסות, דבר אשר יאפשר לאורחים ליהנות ממגוון יינות היקב גם מבלי לרכוש בקבוק שלם.

מחירי רזיאל בתפריטים המיוחדים במסעדות:

רזיאל מבעבע- 72/368 ₪

רזיאל לבן- 60/282 ₪

רזיאל רוזה- 56/222 ₪

רזיאל אדום- 62/262 ₪

ובאתר דליקטסן תינתן הטבה של 15% הנחה אונליין לחברי מועדון

שיתוף הפעולה בין היקב לבין קבוצת R2M הוא רק טבעי, מתוך האמונה המשותפת של שני הצדדים במטבח הישראלי הים-תיכוני המבטא את הניחוח המיוחד של הארץ שלנו ובחיזוק העשייה המקומית גם ביין, גם בקולינריה וגם בחקלאות.

אוטוטו , המסעדה האסייתית ברחובות פותחת בסדרת שיתופי הפעולה של השף גל ונונו עם שפים צעירים המביאים טעמים מרגשים מרחבי אסיה: מהמטבח הניקיי (מקס סביץ’), התאילנדי (עמית דהן) והיפני (עידן טוויק) בשלושה ערבים ייחודיים כאשר יוצע תפריט ייחודי בנוסף לתפריט הקבוע והאהוב של המסעדה , שנבנה יחד עם השפים הצעירים והמבטיחים, שיציגו פרשנות עדכנית למטבחים המסורתיים שבהם הם מתמחים, ובכך יוסיפו נופך מפתיע וחווייתי ללקוחות הקבועים לכל מי שיגיע במיוחד לערבים אלו.

תאריכים ושעות שפים מתארחים:
18.11 שני -19:00-23:30-מקס סביץ'-נייקי-פרואני יפני
25.11 שני-19:00-23:30-עמית דהן-תאילנדי
2.12-שני-19:00-23:00-עידן טוויק-יפני

​​​​​​​

art