X

בורגר פטריות עם גבינת עיזים

אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר צימחוני בתוספת גבינות ופטריות טריות, כזה שנימוח בפה?

  • ט' אייר התשפ"ב
צילום: שרית גופן
קבלו מתכון המבורגר פטריות של טבעול עם גבינת עיזים שמשדרגת את הטעם בצורה מטורפת, כזה שנותן פייט לכל המבורגר בשרי. באדיבות "טבעול"   מצרכים: 6 יחידות בורגר פטריות טבעול 2 כפות שמן זית 1 חבילת פטריות טריות פרוסות דק 2 ענפי טימין מופרדים לעלין מלח ופלפל לפי הטעם 6 פרוסות גבינת עזים מסוג סנט מור או פרומעז (לאופציה טבעונית – גבינה חצי קשה או קשה טבעונית) 3 כפות גבינת שמנת שום שמיר לאופציה טבעונית – גבינה טבעונית למריחה)   אופן ההכנה: במחבת גדולה מסננים את הפטריות בשמן זית על להבה בינונית עד להזהבה כ-5 דק. מתבלים בעלי טימין, מלח ופלפל מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את בורגר הפטריות על תבנית עם נייר פרגמנט, מעל כל בורגר מניחים פרוסות גבינת עזים ומעבירים לתנור החם ל-12 דק. חוצים את לחמניית ההמבורגר, מורחים את החלק התחתון בחצי כף גבינת שמנת, מניחים מעל 4-5 עלי רוקט, מעל את ההמבורגר החם, מעלים כף גדושה של פטריות ומכסים בלחמנייה.
אוכל המבורגר צמחוני פטריות

art