בורגר פטריות עם גבינת עיזים
אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר צימחוני בתוספת גבינות ופטריות טריות, כזה שנימוח בפה?
- ט' אייר התשפ"ב
 
                                
                                
                                
                                קבלו מתכון המבורגר פטריות של טבעול עם גבינת עיזים שמשדרגת את הטעם בצורה מטורפת, כזה שנותן פייט לכל המבורגר בשרי.    באדיבות "טבעול"         מצרכים:    6 יחידות בורגר פטריות טבעול    2 כפות שמן זית    1 חבילת פטריות טריות פרוסות דק    2 ענפי טימין מופרדים לעלין    מלח ופלפל לפי הטעם    6 פרוסות גבינת עזים מסוג סנט מור או פרומעז (לאופציה טבעונית – גבינה חצי קשה או קשה טבעונית)    3 כפות גבינת שמנת שום שמיר לאופציה טבעונית – גבינה טבעונית למריחה)         אופן ההכנה:    במחבת גדולה מסננים את הפטריות בשמן זית על להבה בינונית עד להזהבה כ-5 דק. מתבלים בעלי טימין, מלח ופלפל    מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את בורגר הפטריות על תבנית עם נייר פרגמנט, מעל כל בורגר מניחים פרוסות גבינת עזים ומעבירים לתנור החם ל-12 דק.    חוצים את לחמניית ההמבורגר, מורחים את החלק התחתון בחצי כף גבינת שמנת, מניחים מעל 4-5 עלי רוקט, מעל את ההמבורגר החם, מעלים כף גדושה של פטריות ומכסים בלחמנייה.