X

המבורגר צמחוני בשדרוג אסייתי

אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר עם הריח של "על האש" אך ללא הבשר? המתכון הזה מיועד במיוחד עבורכם עם שדרוג מפתיע וטעים בטירוף

  • ט' אייר התשפ"ב
סנסשיונל אסייתי. צילום:  אנטולי מיכאלו. סטיילינג:  ענת לבל
סנסשיונל אסייתי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
המבורגר טבעול עסיסי מתובל וטעים, המבוסס על מרכיבים איכותיים מן הצומח עם שדרוג בסגנון אסייתי באדיבות "טבעול"   מצרכים: 4 יחידות בורגר צמחוני סנסשיונל 4 לחמניות המבורגר חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות 2 גזרים מגורדים גס 2 פלפל צילי 4 כפות כוסברה קצוצה כפות מיונז טבעוני או רגיל 1 כפית חומץ תפוחים 500 גרם מיונז טבעוני או רגיל 1 לימון קטן סחוט 1 כף טוגרשי (תבלין יפני) 2 כפות כוסברה קצוצה   אופן ההכנה: להכנת סלט קולסאו שומשום: מערבבים יחד את הגזר, כרוב, מיונז, כוסברה קצוצה פלפל צילי וחומץ תפוחים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומשלימים טעמים. להכנת ספייסי מיונז: טוחנים יחד 500 גרם מיונז, לימון סחוט, 2 כפות כוסברה קצוצה ואת הטוגרשי. להרכבת המבורגר: צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני . 2-3 דק מכל צד. חוצים לחמניות ומרכיבים שכבות של המבורגר, מיונז וסלט. אפשר להוסיף ירקות ועשבי תיבול טריים לפי הטעם.
אוכל צמחוני המבורגר צמחוני

art