X

טאקו בקר על הגריל

  • ב' אייר התשפ"ב
 טאקו בקר בגריל.  צילום טקה teka סטודיו
טאקו בקר בגריל. צילום טקה teka סטודיו
מתכון לטאקו בקר על הגריל מושלם ליום העצמאות שישדרג ויגוון את תפריט "על האש" המסורתי ויהפוך אותו לטעים עוד יותר
באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
  מצרכים: 400 גר' בקר (עבה) 1 בצל סגול 1/2 פלפל אדום 1/4 קישוא שמן זית כתית מעולה תיבול טאקו מלח פלפל שחור טחון 6 טורטיות תירס לטאקו כוסברה טרייה ליים או לימון גוואקמולי   אופן ההכנה: מקלפים וחותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות. שוטפים את הפלפל וחותכים לקוביות. שוטפים את הקישוא וחותכים לחתיכות קטנות. מוסיפים קצת תיבול טאקו לירקות. מחממים קצת שמן במחבת ומערבבים את הירקות בנפרד עד לתוצאה פריכה. מורחים את הסטייק בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל וצורבים אותו על הגריל, משני הצדדים, וחותכים לרצועות דקות. צורבים את טורטיות התירס על הגריל במשך כמה שניות מכל צד. מרכיבים את הטאקו עם בשר הבקר והירקות. ניתן לשדרג בצלחת עם פלחי ליים או לימון, כוסברה טרייה וגוואקמולי.  
אוכל על האש טאקו

art