מי אמר שחייב סטייקים במנגל? המתכון הכי טוב שתמצאו לשיפודי דגים באדיבות המותג "הוסטס" מצרכים: 3 כפות שמן זית. 2 לימונים (לימון אחד חתוך לקוביות עם קליפה מגורדת ולימון שני לסחוט את המיץ) 3 שיני שום כתושות מעט שמיר קצוץ דק (ניתן להחליף לכוסברה) מעט פטרוזיליה קצוצה דק. 500 גרם נתחי דג, ללא עור (250 סלמון ו-250 בקלה) חתוכים ל-20 קוביות שוות. 20 עלי דפנה. אופן ההכנה: משרים 5-6 שיפודי במבוק במים, כדי שלא ישרפו בתנור או על המנגל. בקערה גדולה מערבבים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, שום, שמיר ופטרוזיליה. מכניסים פנימה את נתחי הדג מתבלים היטב ומכניסים למקרר למשך שעה. משחילים לתוך השיפוד 2 חתיכות בקלה, 2 חתיכות סלמון ומפרידים ביניהם באמצעות עלי דפנה. מניחים על רשת התנור או המנגל למשך 8-10 דקות עד שהדגים מבושלים. מפזרים מעל גרידת לימון ואת פלחי הלימון ומגישים.