פיצה עם זיתים ומאקי סלמון: "תן ביס" חושפת את נתוני ההזמנות בראשל"צ
בין הנתונים המעניינים: תושבי העיר אוהבים את המאנץ' המתוק שלהם בין השעות 21:00-22:00 בערב- שעת הביקוש להזמנות גלידה. עיקר הזמנות ההמבורגר, הסושי והאוכל האסייאתי מתבצעת שעה קודם
- י"ד חשון התשפ"ב
תן ביס, פלטפורמת המשלוחים מפרסמת נתוני העדפות בקרב תושבי ראשון לציון כחלק מקמפיין חדש של החברה.
על פי הנתונים: 44% מהזמנות הפיצות בעיר כללו תוספת זיתים. 36% כללו תוספת פטריות, 19% בחרו להזמין פיצה עם בצל, בעוד תוספת בולגרית ותירס היו על 17% ו-13% מההזמנות בהתאמה. עוד עולה מהנתונים כי 17% מהזמנות ההמבורגר בעיר היו במידת עשייה של וול דאן (WD), 50% מההזמנות היו במידת עשיית מדיום וול (MW), 31% במידת עשייה מדיום (M) וכ-2% מהזמנות ההמבורגרים היו מדיום רייר (MR).
בכל הקשור לגלידה, הטעמים המובילים בקרב תושבי ראשון לציון הם: בייגלה שוקולד חלב, קינדר בואנו, שוקולד בלגי, הרשיז ופיסטוק. מנות הסושי האהובות בעיר הן: דגים אינסייד אאוט, מאקי סלמון ואבוקדו, מיזו רול, הוט רול וקריספי סלמון. עוד נמצא בנתוני "תן ביס" כי תושבי העיר אוהבים את המאנץ' המתוק שלהם בין השעות 21:00-22:00 בערב- שעת הביקוש להזמנות גלידה. עיקר הזמנות ההמבורגר, הסושי והאוכל האסייאתי מתבצעת שעה קודם- בין 20:00-21:00 ואילו הפיצות זוכות להופעה מוקדמת סביבות השעה 19:00
"אנחנו רואים שתושבי ראשון לציון אוהבים להזמין אוכל ולשמחתנו הרבה, מבחר המסעדות בעיר רחב מאוד", סיפרה מנכ"לית תן ביס, נורית שקד. "אנחנו ממשיכים לתת שירות מצויין בעיר ומתרחבים כל העת- ברמת כמות המסעדות איתן אנחנו עובדים, כמות השליחים בעיר וגם מבחינת מספר הלקוחות".