X

גלידת מאצ'ה מנטה

  • כ"ז אב התשפ"א
צילום: יח"צ
לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון להכנת גלידת מאצ'ה בטעם מנטה. המתכון מתאים לקיץ המהביל, טבעוני, טעים, בריא וקל להכנה ביתית. הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, העשוי מ- 100%  צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ואף מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם,  סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון. באדיבות המותג 22 קרבון   מצרכים: 400 מ"ל חלב קוקוס 2 בננות קפואות 5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל 2 כפיות מאצ'ה חופן עלי נענע   אופן ההכנה: להוסיף את כל המרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר, לטחון ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה. יוצקים את התערובת לקערה ומכניסים למקפיא למשך מינימום 3 שעות.
עמוד הבית ראשי אוכל גלידה

art