פרושוטו עם מוצרלה מלון ופסטו טעמים שמשתלבים לחגיגה בפה. המתכון באדיבות "טיב טעם" באדיבות רשת "טיב טעם" מצרכים: 1/2 מלון פרוס דק 10 פרוסות פרושוטו של "מזרע" 2 כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס חופן עלי רוקט 3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי להגשה: שמן זית Ybarra חומץ בלסמי של Cirio מלח ופלפל שחור גרוס אופן ההכנה: מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל. מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.