X

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

  • ח' חשון התשפ"א
צילום: רונן מנגן
צילום: רונן מנגן
פרושוטו עם מוצרלה מלון ופסטו טעמים שמשתלבים לחגיגה בפה. המתכון באדיבות "טיב טעם" באדיבות רשת "טיב טעם"   מצרכים: 1/2 מלון פרוס דק 10 פרוסות פרושוטו של "מזרע" 2 כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס חופן עלי רוקט 3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי   להגשה: שמן זית  Ybarra חומץ בלסמי של  Cirio מלח ופלפל שחור גרוס   אופן ההכנה: מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל. מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.  
אוכל פרושוטו

art